<body>
Thursday, 24 October 2013 06:49

Hi hi hi.!!! Erm..ari Ahad ni Nurul ada exam...arghhh sesungguhnya kalau boleh, Nurul x nk pun exam tu...exam mmg semua org x suka tp ni masalah lain...cikgu nak atur kelas !!! Omg3~..Nurul sayang gilaaaaaa ngn klas Nurul even my class x de la bgos sgt tp diorang tetap awesome...Cikgu saya merayu jangan la atur kelas...sy ok je dk kt klas tu x nk naik xnk turun...just stay there...sy x nk masok klas lain yg dh sah2 sy x boleh nk happy 2 mcm klas sendiri...='(
Ouh lg satu 14 November nnti befday Nurul and sempena befday Nurul yg ke-14 , Nurul nk tukar blog baruuuuu..!!!
Ramai yg komen blog Nurul so Nurul nk buat blog baru n Nurul akan guna jerr bahasa yang Nurul guna selalu kt skokah coz ada segelintir ckp "lucu weyh mg guno 'Nurul' bagai" hehe actually in the reality, Nurul x main la ckp lembut bagai ni ,just "mung,aku : kau, aku" ..but Nurul x kan delete this blog b'coz blog ni since Nurul year 6 lg I guess...so 14 Nov nnti Insyaallah blog baru Nurul akn dilancarkan...kalau ada followers yg terbaca post ni tlong la follow blog baru Nurul eik...
Maybe sampai sni jerr...btw, doakan Nurul exam nnti tau \(^3^)/
And jangan lupa my birthday okay


I Love SHINee (:


Monday, 14 October 2013 04:47

Hye koranggg...Assalamualaikum, dh lma x jenguk sni...dh berhabuk dh alololo cian hakuna matata Nurul ...heh3 dh2 jom sambung tujuan utama kita di hakuna matata....ermm Nurul ada citer x yg Nurul adalah 1 of the BICARA BERIRAMA TEAM?? hehe Nurul rsa x penah ...pd 8/10/13 team kitorang pergi 'berperang' and Alhamdulillah kitorang dh jd JOHAN ...mmg kitorang happy sesangat tp kitorang x sharp lg time tu..cerr korang imagine, kitorang ada lg 5 hari sblum peringkat negeri...nahhh msa tu lah mungkin kitorang belajar erti bersungguh-sungguh...kitorang dikerah selama 5 hati berturut2 pagi ptg siang malam x henti2...n the results is kitorang dpt N.JOHAN wauuuuu...sgt mengejutkan sbb kitorang x penat expect benda ni berlaku even no. 2 pun ...it is really something n MIRACLE !! Kepada skolah2 yg turut bertanding Nurul ucapkan CONGRATULATIONS-TAHNIAH-CHUGHAHAEYO!!
dan skrang yg paling ngeri kitorang kna perform dpan seluruh warga Maher pd hr ahd ni...wahhhh x nk lahhh kalau boleh =3

Ime di peringkat PPD di skolah SK PADANG GARONG 1 N WE ARE CHAMPION

Last day kitorang practice utk ke peringkat Negeri

With yaya

Kitorang dpt tempat ke-2 di peringkat N3geri Kelantan di Pantai Sri Tujuh, Tumpat

MY GREAT, COOL, LOVELY &DAEBAK TEAM!! ♥♥

k, sampai sni dlu coz Nurul nk balik beraya dh ni nnti kalau rajin Nurul upload lg gambar...opps sblum lupa SeLaMaT HaRi RaYa AiDilAdHa Korang!!★♥★







I Love SHINee (:


Disclaimer

Hello ! welcome to my blog .
Do remember to tag before you leave.
Lastly , have a nice day

PleaseDonStopTheMusic


Song Playing : Amigo
By : SHINee

PROFILE

shinee Pictures, Images and Photos
I'm Nurul.14.SMKDATO' AHMAD MAHER.KELANTAN.and the most important is I'M SHAWOL ;)

He Said She Said

cbox code here (:



Arigatou

Designer: -Purple!Lies%
Basecodes: %PURPLE.candy-
Image: Photobucket