<body>
Monday, 31 October 2011 07:41


BkN uTk yG Dh BeRkAhWiN JerK...;)




Add caption


I Love SHINee (:


07:27


salam...ari ni saya diundang gi birthday party jovita oppss,lupa lak adik saya pon ikut gak.dia sorang jerr laki2 kt situ selain ayh jovita...sebelum bertolak,saya call la amirah...rupa2 nya amirah pon baru nk bertolak...sampai je kt masjid kubang kerian,aq nampak  tyra n amirah...fuhhh,nasib baik...tunggu punye tunggu(x sampai 2 minit pon),jovita x dtg agi...saya pon call la jovita..1 minit kemudian kitorang terpandang seseorang tgh lambai kt kitorang,rupa2 nya jovita...jovita bawa la kitorang ke rumah nya...best main mcm2 game tp bila tiba masa mkn tu kitorang jd nervous skit...but best dpt mkn KFC...ayh,mak n kakak jovita baik sgt2...tepat jam 6.30 kami pon pulang...
tgk la gambar2 yg dpt kami snap...;)


I Love SHINee (:


07:07


My RanDy...kpd semua peminat RaNdY...xPerr sy hanya minat jerrr...;)


I Love SHINee (:


Tuesday, 25 October 2011 22:01

apakah perasaaan kaum adam apabila kaum hawa hadir dan meninggalkan diri sendirian...mesti la sakit kan...begitu juga dgn kaum hawa...jika tidak boleh menerimanya sebaik-baiknya jgn la kau hadir dlm hidup nya...apabila putus...hati kaum hawa juga yg berasa sakit yg teramat manakla kaum adam tidak...hanya pergi dgn muka yg tidak bersalah...adakah itu adil...semestinya tidak bagi kaum hawa...dan bila kaum adam membri perhatian ataupun apa2 je la...kaum hawa jgn la mengkhianati atau memprgunakan serta mempermainkan perasaan org...seperti yg sy katakan tadi jgn la main2 kan perasaan org...:)


I Love SHINee (:


08:47

benci nyerr...kalau tegur aq main fb x perr lagi ni...papa suruh potong rambut...dh la lama aq tunggu rambut aq sepanjang ni...tup2 suruh aq potong...mahu aq x moody...rambut aq,aq jaga baik perr comel lagi...sedih nya...knp x de org nk paham perasaan aq...waaaaaaaa.....bleh masuk wad aq...


I Love SHINee (:


08:37

aq x se gi SM , aq rasa cam nk still dop SK ....x sanggup pisah..kalau sk...nk jadi kwn baik laki pompuan pon x perrr tp bila dh SM...mmg x boleh...aq nk SK...aq nk still kt SKKK3...aq x nk jadi dewasa...jadi kecik pon x perr coz aq bahagia...:'(


I Love SHINee (:


Sunday, 23 October 2011 04:55



I Love SHINee (:


04:47



I Love SHINee (:


Monday, 17 October 2011 02:14



I Love SHINee (:


00:01



I Love SHINee (:


Sunday, 16 October 2011 05:00

waaa....knp la nasib aq jadi cam ni ari ni...malu...aq sero cam tok se bukok fb utk setahun...sampai la rasa malu ni hilang n budak siott tu lupakan peristiwa tadi...Ya ALLAH malunya...hanya tuhan jerr yg tau betapa malunya aq tadi...apasal aq gi oyk ko athirah...mmg x leh oyk gapo2 arr...mulai ari ni...aq malah citerr apa pon kt dia coz dia bkn jaga but memalukan la...x tau la tersentuh jarum mana sampai leh bocor rahsia...waaaa....bila budak siott tu tanya aq jadi nervous gilerr...kalau la aq x kenal budak siott tu...mmg x leh wat menantu btul la budak ni.....arghhh...lantak la dia yg penting skang aq malu tahap dewa ni...stress tahap raksaksa yg lawan ultraman 3 yg final punya...marah tahap puncak gunung berapi...n rasa  nk gila pon ada....waaa....so shy beb...malu sgt2...manusia mana x malu...cuba la korang duk tempat aq skang ni of coz korang cabut lariii sampai ke hujjung dunia....tu la aq tgh geramm ngn thirah ni...jahanam punya kwn...nk ckp kt org pon agak2 la pikir psl org lain dulu...main lepas jerr..."-_-


I Love SHINee (:


03:52


Sαyα tαk bαgus dαlαm [ENGLISH] ,
Tapi sαyα boleh bαgitαhu yαng [I LOVE YOU]
Sαyα tαk bαgus dαlαm [GEOGRAFI] ,
Tαpi sαyα boleh tαhu αwαk tinggαl dαlαm [HATI] sαyα ..
Sαyα tαk bαgus dαlαm [SEJARAH] ,
Tαpi sαyα [INGAT FIRST TIME] sαye kenαl αwαk ..
Sαyα tαk bαgus dαlαm [KIMIA] ,
Tαpi sαyα boleh bαgitαhu [TINDAK BALAS] sαyα bilα αwαk senyum 
Sαyα [TIDAK HEBAT] dαlαm tiαp-2 subjek ,
Tαpi sαyα boleh bαgitαhu αwαk yαng sαyα hebαt dαlαm semuα [SUBJEK] ,
jikα TOPIC nyer iαlαh AWAK...<3


I Love SHINee (:


03:38

alaa...tok leh tgk nada cinta...geram arrrr....nape larr aq yg kena...org lain(adik yg paling menyerabutkan kpla hotak aq) yg wat salah...aq kena marah...ishh...lepass kena marah of coz la x lehh tgk NadA cInTa....My fAvOurIte StoRY....ni la i nk mengamuk ni..aq tgk tv sejam setengah sehari....bukan lama...tu pon waktu ptg...selalunya adik2 nk gi naik basikal laa...so bleh aq tgk...hari ni entah apa2 x pergi pastu kacau org tgk tv...the best story plak...haa tgk mari kacau org lagi ni...x leh tgk org senang skit...x habis2 nk suruh org panas hati...ni hati ni dh thp gunung berapi ni...bila2 jer bleh meletup...;\


I Love SHINee (:


Wednesday, 12 October 2011 06:57

tadi athirah n nina tumpang rumah...masa keluar pintu pagar sekolah,umi suruh pegi beli nasi kt kedai kak mar depan sekolah...sy jumpa seorang rkn yg bernama Farid Azim...sy duk sebelah kiri dia,athirah duk sebelah knn dia...manakala nina duk belakang...sy pikir n rasa si farid ni dh buang tebiat coz senyap n berdiri cam patung jerr dr tadi...athirah tanya dia...lepas tu dia hanya senyum..lagi la aq pelik...aq pon terjah kt dia lalu ckp"farid,mung buang tebiat kerr...senyap jerr" lagi la pucat muka si farid...aq berasa hairan...di hadapan farid plak ada sekumpulan budak pompuan thn 5d...sedang bergelak tawa...selepas mereka habis membeli mknn ...akak tu tanya farid.."adik nk gapo?" farid tarik nafas lalu berkata "nasi kak wok....."selepas membayar mknn dia terus jln pegi...x sampai seminit...dia hilang dr pandangan...kitorang pon order mknn yg umi suruh beli...semasa kami menunggu...5 minit kemudian farid muncul jln ya ampun laju nk mampus mcm dikejar hantu...ingt dia x perasan kitorang tgk la dia hingga hilang dr pandangan...athirah pon kata"kesian aq tgk muka farid...cam stress..." tadi kol 8 lebih aq chat ngn farid...dia ckp paling ketarnya sbb  "sebelah kanan nur athirah,sebelah kiri nurul syafiqah blkg lak meja..depan lak geng 5d...semua pompuan...x tau nk lari mana...lucu gak bila tgk muka nervous dia...ok kita sambung balik dr 5 minit kemudian farid muncul dgn membimbit 1 plastic air,1 plastik mknn...ingt kan dh balik rupa2 nya gi beli air...ingtkan dia x perasan kan kitorang coz dia pandang depan..rupa2 nya dia tgk juga kt kitorang....aduihh...x akn kulupakan peristiwa ni...farid ckp frens forever...mcm2..kena ingt sampai tua coz bleh cerita kt ank cucu cicit...hehehehehehehee...


I Love SHINee (:


Monday, 10 October 2011 01:11

1.dia merenung anak mata anda(ada juga yg secara tetiba mengalihkan pandangan daripada bertembung dgn anda krn berasa malu)
2.dia akan berasa nervous atau gelisah dan ada juga cakap pasal dirinya atau merepek benda yg x masuk akal...gelabah la tu..
3.dia juga akan tau favourite story anda dan akan berkongsi pendapat supaya dpt tgk sama2...wau romanti gilerr...fuhh..
4.biasanya lelaki yg minat kt anda akan flirt dgn gadis lain coz nk suruh korang perasan akan kewujudan anda di situ .selain itu nk buat anda jealous...;p
5.ada juga yg suka mengusik...mungkin juga dia minat kt anda coz dgn cara ini jerr utk tarik perhatian anda .so next time , anda jgn la marah jika ada yg mengusik...pikir2 la balik ye..;)
6.kalau seseorang lelaki ni minat kt anda dia akan bercakap dgn lemah lembut ngn anda tp biasa aje ngn org lain coz nk tunjukkan dirinya yg sensitive gitu...
7.kalau si dia btul2 sukakan anda dia akan layan anda dgn baik, lembut dan sopan.ni barula gentleman namanye...:-)
8.bila anda bercakap dgn si dia dan perasan mukanya telah merah,besar kemungkinan dia menaruh perasaan terhadap anda.Kalau muka dia jadi merah bila bercakap dgn kita dan bkn org lain maknanya dia mungkin dah jatuh hati la tu...huhu...:P



P/S:

so sekarang nie,mesti korang dah dapat pikir jejaka mana yg minat kt korang kan?Tahniah!


I Love SHINee (:


Sunday, 9 October 2011 05:14

Now I feel very tired n I do not know what I do...jika anda ialah saya,what u want to do...hmmm..sbb tu la sy buat blog utk hilangkan rasa boredom ..that's it from me this time...best short stories I've ever made ...ye kerr...maybe..;)


I Love SHINee (:


00:40

wow...x lama lagi hari kantin bestnyerrr....x sabar rasanya...hmmm,harap2 program hari kantin akan berjalan dengan lancar dan tak de masalah...x sabar rasanya...


I Love SHINee (:


00:37

wau bnyak gilerr kerja kena wat aduh cam mana  ni...pening kepala aq...tak pe2 guna moto ni "never give up before struggle" kan bagus prinsip aq...jgn cepat menyerah lakukan yang terbaik...pasti jadi terbaekkkk dan "must believe by yourself"...kalau x percaya pd diri sendiri sure la you do not have confidence....


I Love SHINee (:


Saturday, 8 October 2011 07:13

kenapa...aduhh kalau org tau masalah aq pon x der org boleh tolong n percaya...huh..mmg patut aq simpan...x de org nk dengar x leh tolong pon dengar tp x de org nk dgr...wat can i do now...dh la...aq boringg...aq akn cari jalan penyelesaian sendiri berdiri atas kaki sendiri...kawan pon ketawakan aq...;(


I Love SHINee (:


01:23

dah lama x update blog...hari ni memang banyak masalah...waa.. kan bagus kalau x derr masalah...sakitnyerr kepala...lepas satu,satu masalah naik..tapi takpe setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannye...betol tak...okey,kita ketepikan dlu hal tu...kita tengok esok si mamat pencabar tu datang sekolah x...tu la berani cabar kena la berani tanggung...mula2 sedap jer komplen kena jaga yg tu la,lari kuat la...dia cabar kitorang kena dpt tempat pertama nanti dia belanja...skang ni kitorang dpt no.1 ...so kita tgk dia tepati x janji nya...hik3~...anyway dia dh tolong aq lepas halangan yg menanti...kena la cakap thanks gak kan...tak sabar tunggu esok...tgk mukanya...ish3..kesian2 tu la pandai wat janji ngn syafiqah n athirah...padan ngan muka...tgk orag la weii...tu nak nasihat skit..."len kali jgn nk berlagak jerr tau"...jgn terasa yerr si pencabar...hihihihhihihiihii...;]


I Love SHINee (:


01:06

walaupun gambar lama sy tetap gak nk ungkit coz mmg x leh dilupakan...best time tu tgk sampai ada yg buat kepala org sebagai bola golf...ni baru perang kuali...hehehehehehe...kalau pikir2 balik mmg boleh masuk daaa...sebenarnya time tu kitorang nk curi gulai...tapi gi snapping lak...hihiihihi...waauuu best ni...rugi kalau x wat ngan family...setahun sekali pon payah...kalau x tunggu raya jerr laa...;p


I Love SHINee (:


Disclaimer

Hello ! welcome to my blog .
Do remember to tag before you leave.
Lastly , have a nice day

PleaseDonStopTheMusic


Song Playing : Amigo
By : SHINee

PROFILE

shinee Pictures, Images and Photos
I'm Nurul.14.SMKDATO' AHMAD MAHER.KELANTAN.and the most important is I'M SHAWOL ;)

He Said She Said

cbox code here (:



Arigatou

Designer: -Purple!Lies%
Basecodes: %PURPLE.candy-
Image: Photobucket