<body>
Tuesday, 27 December 2011 04:07

26/12/2011


hari tu aq happy sesangat...korang nk tau kenapa?? sbb aq baru dpt i/c...walauponn korang anggap perkara ni kecik je but bagi aq perkara ni besar sgt2...akhirnya,setelah sekian lamanya aq menunggu,aq baru dpt i/c..korang imagine la bln 11 buat bln 12 br dpt...dasyat tol la...erm,setakat ni je la aq dh x de citerr laa...hmm,kalo korang baik leh tlong cadangkan beberapa aktiviti yg boleh hilangkan rasa bosan aq ni x?? aq mmg tgh bosan ni..kalo ade cadangan sila tulis kt shoutmix box aq...jgn lupa tulis nama korang tau ;)


P/s : sorry la kalo citerr ni x best..harap2 korang x bosan n cakap "ntah apa2 la citerr dia ni" mmg citerr aq membosankan pomm coz aq tulis ni pomm utk update blog ni jerr ;P


I Love SHINee (:


03:46

22/12/2011

pkol 9.00 mlm aq tgk citerr "Biar Mimpi Sampai ke Bintang" seminggu sblom citerr tu start aq rasa cm x nk tgk citerr tu tp bila aq fikirkan ade Randy Pangalila (aq ni peminat no. 1 dia tau) aq pomm tgk la citerr tu...citerr tu sweet sgt2..dia ade part lucu,sedih dan mcm2 lagi sbb tu citerr tu jd bez...aq suka part yg Andy bawak Alia n Kina pegi umah bekas org gaji dierr kononnya dia ckp kt Alia tu mak dia n part yg last skali mak Alia siap angkat pisau pemotong ayam yg besar tu...nasib baik dia x pancung kepala Andy ...lawak gilerrr...x sia2 aq tgk citerr tu..bez100000x


I Love SHINee (:


Tuesday, 20 December 2011 09:09

tgh aq layan game habboon,aq pegi la satu room tu semua melayu...kitorang ni lepak la puak2 pompuan je kan pastu sorang tu pom kate..."jap agi mesti la ade lelaki yg nk usha kita"..aq pomm ckp..."derrr kalo ko x merepek sehari x leh ke derr"pompuan tu ckp laaa "bf/gf dlm habboon je bkn btol2 hahahaa..." ...aq pomm ckp "asl la ngn kwn aq yg sorang ni"...pastu seperti yg dikatakan kwn aq td mmg ade lelaki yg nk usha kitorang...aq mengelak...pastu tinggal aq n syiraa je x de org lol~..pastu ade la dua org mamat ni nama dierr Mr.smile n yengga...yengga pom kata "alaa...kita dh lambat la bro"...mr.smile pomm ckp..."x la bro ade 2 org lagi tu" yengga pom kata "haah la bro...aq chop cahaya14...wekkk" mr.smile kata "alaa kacau daun la ko ni"...lol~...famous kejap aq...dua2 aq rejek...aq x main la cinta2 ni...dh la...kita sambung esok lak eik ;)



p/s : x bez pomm citerr aq ni...hanya pasal habboon je...game favourite aq ;)
         anyway korang kena rate gak...bez ke x bez laen kira lol~


I Love SHINee (:


Thursday, 15 December 2011 02:45

hmmm...pd 12.12.2011 sy pegi exam MARA.SC ok jee,math punya la susah...nk tercabut otak aq dibuatnya...erm,tp ingtkan papa yg tunggu kt bawah sy kuatkan semangat nk jwb math tu...kalau ikutkan hati rasa nk pengsan kt situ gak...bila abis je exam tu aq rasa cm huh,naseb baik dh abis..opps,lupa nk citerr masa interview...interview start sblom exam.Mula2 masok bilik tu aq nampak sorang pompuan aq pusing belakang...ade 3 org lagi yg kt belakang aq it's mean aq yg kt depan sekali  "-_-  hmmm pompuan td pomm ckp duduk je la ngn sape2 awk suka...dlm tu ade 4 org tukang interview...aq duduk kt pompuan yg aq first nampak tu,bile ngn die aq x rasa berdebar pomm, tp perangai giler2 aq lak yg  timbul coz aq rasa tenang je bercakap ngn perempuan tu...aq x ingt nama dia apa...kalau begitu hari2 interview pomm x perr...kebetulan dia ckp dia tinggal sekampung ngn aq tp aq x tau lak maybe aq x penah pergi kt kawasan rumah dia...hmmm...aq citerr kt papa psl perempuan tu maybe papa tau...balik tu kitorang pegi tgk ruma dia...pastu kitorang balik..



                                                                             ~ThE  EnD~



p/s: x bez pomm citer ni kan ;P


I Love SHINee (:


Disclaimer

Hello ! welcome to my blog .
Do remember to tag before you leave.
Lastly , have a nice day

PleaseDonStopTheMusic


Song Playing : Amigo
By : SHINee

PROFILE

shinee Pictures, Images and Photos
I'm Nurul.14.SMKDATO' AHMAD MAHER.KELANTAN.and the most important is I'M SHAWOL ;)

He Said She Said

cbox code here (:



Arigatou

Designer: -Purple!Lies%
Basecodes: %PURPLE.candy-
Image: Photobucket