<body>
Saturday, 20 April 2013 05:00

Hye blog n blogger ....waaaa dh berhabuk dh Nurul punya blog nih...aduh3~ kesian nya...x pe2 jom kita kemas blog ni ...hehe..erm program ni sma ngn yang tahun lepas punya...tahun lepas Nurul pergi Pulau Redang n tahun ni Nurul pergi Pulau Perhentian...tahun ni and tahun lepas baaaanyaakkk bezanya...nk tau tak apa yg bezanya??? *korang jawabla nak* :
Bilik mmg best tp yg berpisah ngn kawan2 tu yg x best...cikgu dh atur bilik untuk kitorang...Nurul x sebilik ngn kawan2 yg lain...tp Nurul dpt kwn baru ...dorang smua baikk...ntah kenapa selama ni Nurul mmg x penah nampak diorang kt skolah ...ermm diorang semua 4 orang semua kelas Zahrawi -->AD, Risya, Husna and Akmal (org call dia alya) *korang sorry kalau aq salah eja nama korang*...
kali ni Nurul dpt kenal ramai senior n kawan2  baru...maklum la kali ni kan ramai yg menyertai ^_^
tp yg x adil Yaya, Iffah, Nina and Izzah dpt sebilik UNFAIR btol la "=,= oh lupa lak ngn junior2 Nurul yg cute mute...Nurul ada kenal 3 org bdak junior...NANA,MISYEL,YAYA (ni yaya junior td kwn sklas) *adik2 sorry la kalo salah eja nma korang especially misyel...jom kita tgk gambar plak....gambar kali ni x banyak ...kamera asyik buat je...buang baru tau (comfirm la tak) ...TING...TING...TING...


First day~ time ni kitorang dok ats ferri...dr kiri...ISLEEN, YAYA and Nurul


IZZAH and ISLEEN =3


ISLEEEN,YAYA and ME ~_~


Ha, ni Iffah nma glamor dlm klas (kak pah) dia ni kalau start bercakap next year pon belum tentu abes...tp perangai cm ni pon ade admire tau...hehe...x tau la cmner laki tu suka kt iffah...tp awesome lah...sepanjang 4 hari 3 malam kt P.Perhentian, Iffah menjadi tumpuan mmg ramai peminatnya...x percaya jap...hohoho >_< (sorry iffah )


Ni hari kedua erm mungkin gambar ni diambil masa nk pergi jungle trekking...kitorang buat jungle trekking ni sbb nk pegi tgk kincir angin...bestt gilerrr kot...mula2 nk naik tu mmg boleh pengsan...dh la time tu panas sgt2...bila nk turun plak scary gilerr sbb jalan berpasir (keringkan) jd licin...DUGONG pon byk >_< ...hehehe


ni adik nana kita...befday dia 24/03...happy befday NANA ^_^
lagi 2 org junior Nurul x sempat nk bergambar ngn dorang...

cerrr teka ni haiwan ape ?? *dpt jawapan sila komen*


last day kitorang berada kt P.Perhentian !~!


NINA !! ^~^


hurm...sampai sni je gambar kali ni...kalau ade lagi, Nurul upload lagi ...bye3~~~~






I Love SHINee (:


Disclaimer

Hello ! welcome to my blog .
Do remember to tag before you leave.
Lastly , have a nice day

PleaseDonStopTheMusic


Song Playing : Amigo
By : SHINee

PROFILE

shinee Pictures, Images and Photos
I'm Nurul.14.SMKDATO' AHMAD MAHER.KELANTAN.and the most important is I'M SHAWOL ;)

He Said She Said

cbox code here (:



Arigatou

Designer: -Purple!Lies%
Basecodes: %PURPLE.candy-
Image: Photobucket