<body>
Wednesday, 23 November 2011 09:13

17/11/11 :
aq ingt masa graduasi je bez tp masa amik resu;t lagi bez...meh aq citer dr first hingga abis....jeng...jeng...jeng...
pd pagi tu aq bgn maybe awl skit,skit je x byk...alaa...nk wat cam ne kan tp aq semangat gilerr pastu pegi skolah n berkumpul kt dewan gelisah...eh,no3~...masa tu  berdebar agi...cikgu lepas dulu enjoy lu...bergambar lu utk kali terakhir bergelar pelajar kt s3k3...cikgu suruh masuk balik barisan kt dewan B cikgu bagi gambar graduasi baru2 ni...pastu cikgu suruh kitorang masuk Dewan Puncak Gemilang masa ni baru berdebar siot...apa lagi aq nyanyi la lagu favourite aq "I Need You" utk hilangkan perasaan berdebar aq ni...bila aq ingt papa nk dtg kt sk,lagi lerr aq berdebar...nah, masa yg ditunggu-tunggu tlh tiba...lepas sorang2 nama pelajar yg mendapat 5A dipanggil...aq smakin gelisah lepas nama amirah,tyra n amanina dipanggil...dlm group aq,tinggal la aq n athirah zaki yg x dipanggil-panggil lagi lalu aq pomm berkata kt thirah zaki "awk dpt 5A sy mesti doh x dpt coz sy rasa failed bmp"
athirah pomm kato "sy takut la..tinggal kito jah semo group kito keno panggil doh" 10 minute later nama aq dipanggil aq ckp alhamdulillah n then terus bgn ...steady je slm ngn cikgu turun...masa tu aq x ingt ape yg aq ingt nk jumpa gang n papa jahh....pastu ustazah tarik aq,aq ingt apa rupa2 nya suruh aq slm ngn cikgu...lawakkan aq sampai x cam dh cikgu coz happy sgt...lepas tu aq carik amirah n lain2..aq steady je masa tu tp tetiba je air ma ta aq nk keluar ye,air mata aq keluar...aq g kt papa lagi la laju air mata aq peluk papa...aq happy sgt sbb dh bagi hadiah hari jadi umi ...aq kembali kt gang aq...n ramai ckp tahniah to me...ouh ade lagi ,aq ade janji kt seseorang utk ckp satu benda but dh lepas daaa coz dia nk aq bersemuka ngn dia in real life n then ari tu je,so sampai skang dia x tau lagi secret tu but aq rasa benda tu x penting pon yg penting aq bahagia skang ni...

                           ~THE END~     begitu la kesahnyerrr


I Love SHINee (:


08:25

14/11/2011 : happy sesangat dpt celebrate befday kt sk...walaupun x sama ngn tahun lepas,sy happy sgt2...tp 1 perkara wat sy x happy,nk tau x knp x happy??? ade lerr (secret) ;) hehehehe...tu psl x happy,yg ni psl happy lak..knp knp happy???
yg ni x secret...sy happy coz kwn2 ade celebrate sesama...teacher noraizam pomm sambut sekali...:)


I Love SHINee (:


Wednesday, 9 November 2011 02:32

wauu...x sabar nk tunggu nada cinta start...x sabar nk tgk rancangan Vito jadi ke x kali ni coz plan dierr semua x jd....Ricky plak tetap dgn kemachoan nya itu,,..knp la ko handsome sgt Ricky...episode lepas,Nada plak jd mangsa si Rasti ...knp la ko jht sgt Rasti...dasar Bidadari Neraka sungguh la ko ni..


I Love SHINee (:


02:24

Assalamualaikum,ari ni rasa mcm2...happy,disappointed,sad,excited,shamed dan byk lagi...semua perasaan menjadi satu waahhh mcm 1 Malaysia la plak tp itu la yg berlaku rasa confuse skit ari ni...x tau yg mana satu patut jd tema ari ni coz semua nya bercampur abis...hmmm,whatever...yg penting ari ni...aq x leh tgk movie Aku Bukan Tomboy...nk pergi tp x ingt jumaat ni ada taekwondo...rosak program...tunggu cd dierr keluar je laa...hmmm , nampak nya kena mintak benda laen sebagai gift birthday aq nnti...nk apa yerr...nnti la aq pikir2 kan...


I Love SHINee (:


Disclaimer

Hello ! welcome to my blog .
Do remember to tag before you leave.
Lastly , have a nice day

PleaseDonStopTheMusic


Song Playing : Amigo
By : SHINee

PROFILE

shinee Pictures, Images and Photos
I'm Nurul.14.SMKDATO' AHMAD MAHER.KELANTAN.and the most important is I'M SHAWOL ;)

He Said She Said

cbox code here (:



Arigatou

Designer: -Purple!Lies%
Basecodes: %PURPLE.candy-
Image: Photobucket