<body>
Friday, 22 November 2013 05:34

hye korang...!! okay skang nie Nurul nak tepati janji Nurul ari tu..ingat tak?? kalau x ingt blh refer kt entry yang sebelum ni..=) Nurul janji nak wat blog baru hohoho ...sedih gak nk tinggal kan blog ni tp tahun baru kan kna la bukak yg baru..hohoho x de la bkn cm tu...saje jerr nk wat blog lain sbb blog ni nk simpan jd kenangan dah hehe...ouh sebelum lupa, followers yg sblum ni blh x bg Nurul 1 permintaan?? tlg follow blog baru Nurul eik...plssssssssss ...ouhh Nurul nak minta maaf sbb lambat kluarkan blog baru sbb...sbb?? baca kt blog baru Nurul eik.--> BLOG BARU follow )
 Thank you !!!  btw, Tonight SHINee won Best Dance Performance -Male Group kt Mnet Asian Music Awards 2013 (MAMA2013) =)
cepat3~ bca sambungan kat blog baru ...thanks kpd yg da support Nurul..and thanks jugak kpd hates skalian (mcm kau glamor sgt) hehe (=^_^=)


I Love SHINee (:


Thursday, 24 October 2013 06:49

Hi hi hi.!!! Erm..ari Ahad ni Nurul ada exam...arghhh sesungguhnya kalau boleh, Nurul x nk pun exam tu...exam mmg semua org x suka tp ni masalah lain...cikgu nak atur kelas !!! Omg3~..Nurul sayang gilaaaaaa ngn klas Nurul even my class x de la bgos sgt tp diorang tetap awesome...Cikgu saya merayu jangan la atur kelas...sy ok je dk kt klas tu x nk naik xnk turun...just stay there...sy x nk masok klas lain yg dh sah2 sy x boleh nk happy 2 mcm klas sendiri...='(
Ouh lg satu 14 November nnti befday Nurul and sempena befday Nurul yg ke-14 , Nurul nk tukar blog baruuuuu..!!!
Ramai yg komen blog Nurul so Nurul nk buat blog baru n Nurul akan guna jerr bahasa yang Nurul guna selalu kt skokah coz ada segelintir ckp "lucu weyh mg guno 'Nurul' bagai" hehe actually in the reality, Nurul x main la ckp lembut bagai ni ,just "mung,aku : kau, aku" ..but Nurul x kan delete this blog b'coz blog ni since Nurul year 6 lg I guess...so 14 Nov nnti Insyaallah blog baru Nurul akn dilancarkan...kalau ada followers yg terbaca post ni tlong la follow blog baru Nurul eik...
Maybe sampai sni jerr...btw, doakan Nurul exam nnti tau \(^3^)/
And jangan lupa my birthday okay


I Love SHINee (:


Monday, 14 October 2013 04:47

Hye koranggg...Assalamualaikum, dh lma x jenguk sni...dh berhabuk dh alololo cian hakuna matata Nurul ...heh3 dh2 jom sambung tujuan utama kita di hakuna matata....ermm Nurul ada citer x yg Nurul adalah 1 of the BICARA BERIRAMA TEAM?? hehe Nurul rsa x penah ...pd 8/10/13 team kitorang pergi 'berperang' and Alhamdulillah kitorang dh jd JOHAN ...mmg kitorang happy sesangat tp kitorang x sharp lg time tu..cerr korang imagine, kitorang ada lg 5 hari sblum peringkat negeri...nahhh msa tu lah mungkin kitorang belajar erti bersungguh-sungguh...kitorang dikerah selama 5 hati berturut2 pagi ptg siang malam x henti2...n the results is kitorang dpt N.JOHAN wauuuuu...sgt mengejutkan sbb kitorang x penat expect benda ni berlaku even no. 2 pun ...it is really something n MIRACLE !! Kepada skolah2 yg turut bertanding Nurul ucapkan CONGRATULATIONS-TAHNIAH-CHUGHAHAEYO!!
dan skrang yg paling ngeri kitorang kna perform dpan seluruh warga Maher pd hr ahd ni...wahhhh x nk lahhh kalau boleh =3

Ime di peringkat PPD di skolah SK PADANG GARONG 1 N WE ARE CHAMPION

Last day kitorang practice utk ke peringkat Negeri

With yaya

Kitorang dpt tempat ke-2 di peringkat N3geri Kelantan di Pantai Sri Tujuh, Tumpat

MY GREAT, COOL, LOVELY &DAEBAK TEAM!! ♥♥

k, sampai sni dlu coz Nurul nk balik beraya dh ni nnti kalau rajin Nurul upload lg gambar...opps sblum lupa SeLaMaT HaRi RaYa AiDilAdHa Korang!!★♥★







I Love SHINee (:


Sunday, 30 June 2013 00:39










I Love SHINee (:


Friday, 24 May 2013 06:26

Assalamualaikum and Annyeonghaseyo !!! wahhh akhirnya dh sampai pon holidays kita...yeaaa!!! erm walaupun dh lma (x lama sangat laaa), Nurul tetap nk kongsi (nak jugak3~)...hurm pada 25/04/2013 (cehh ayt)...Nurul pergi bercuti kat KOREA!!! yes KOREA....Nurul pun rsa cm x percaya...cm mimipi je dpt pergi sna...nurul ponteng 3 hari sekolah termasuk skolah ganti...25/04 tu Hari Terbuka Kebitaraan SMK Dato' Ahmad Maher...balik skolah terus bersiap utk bertolak ke KLIA...then Nurul sampai kt INCHEON,SEOUL pada pkol 6.30 pg...masa kluar dr airport,suhu kt sna 3 darjah celcius...wahhh sejuk gilerrr...tp besttt...sampai je kitorang terus pergi ke NAMI ISLAND...best kt sna...then kitorang balik hotel...mlm tu lak kitorang pergi SEOUL TOWER...27/04/13 kitorang pergi ke EVERLAND ...petang tu lak Nurul pergi ke GYEONG BOK GUNG PALACE npergi solat kt sebuah masjid kt ITAEWON...mlm tu kitorang pergi tgk NANTA SHOW kt MYEONGDONG...sempat la jugak bergambar ngn patung CHOI MINHO (walaupun sekadar gambar....wuwuwu nak jumpa yg sebenar x nk gambar...bersyukur je la...hehe) esokkan hari Nurul berjalan di sekitar COEX je sbb papa ade keje jd x boleh nk jalan2...tp yg best papa belikan CD DREAM GIRL termasuk dgn ALBUM SHINEE....n 5 keping lg gambar single member SHINEE...yeaa!!!! SAYANG PAPA!!!!..



sayang gilerrr kt PAPA ...hehe =3

26/04/2013- at Incheon Airport

26/04/13- on the way to the NAMI ISLAND




with papa =3...sejukkk gilerr ni...bila basuh tgn je...dh x rsa apa2...tgn lak jd merah...(spa suruh cr psl pi basuh tgn ..hehe)

with umi,papa and adik =3

umi and papa (sweet couple) =3

syaqirah adik yg palinggg awesome "=.=



sampai sni dlu la...nnti kalo rajin Nurul tambah lg gambar...hehe..byk tp malas =D
bye2~ annyeonghi gaseyo!!










I Love SHINee (:


Saturday, 20 April 2013 05:00

Hye blog n blogger ....waaaa dh berhabuk dh Nurul punya blog nih...aduh3~ kesian nya...x pe2 jom kita kemas blog ni ...hehe..erm program ni sma ngn yang tahun lepas punya...tahun lepas Nurul pergi Pulau Redang n tahun ni Nurul pergi Pulau Perhentian...tahun ni and tahun lepas baaaanyaakkk bezanya...nk tau tak apa yg bezanya??? *korang jawabla nak* :
Bilik mmg best tp yg berpisah ngn kawan2 tu yg x best...cikgu dh atur bilik untuk kitorang...Nurul x sebilik ngn kawan2 yg lain...tp Nurul dpt kwn baru ...dorang smua baikk...ntah kenapa selama ni Nurul mmg x penah nampak diorang kt skolah ...ermm diorang semua 4 orang semua kelas Zahrawi -->AD, Risya, Husna and Akmal (org call dia alya) *korang sorry kalau aq salah eja nama korang*...
kali ni Nurul dpt kenal ramai senior n kawan2  baru...maklum la kali ni kan ramai yg menyertai ^_^
tp yg x adil Yaya, Iffah, Nina and Izzah dpt sebilik UNFAIR btol la "=,= oh lupa lak ngn junior2 Nurul yg cute mute...Nurul ada kenal 3 org bdak junior...NANA,MISYEL,YAYA (ni yaya junior td kwn sklas) *adik2 sorry la kalo salah eja nma korang especially misyel...jom kita tgk gambar plak....gambar kali ni x banyak ...kamera asyik buat je...buang baru tau (comfirm la tak) ...TING...TING...TING...


First day~ time ni kitorang dok ats ferri...dr kiri...ISLEEN, YAYA and Nurul


IZZAH and ISLEEN =3


ISLEEEN,YAYA and ME ~_~


Ha, ni Iffah nma glamor dlm klas (kak pah) dia ni kalau start bercakap next year pon belum tentu abes...tp perangai cm ni pon ade admire tau...hehe...x tau la cmner laki tu suka kt iffah...tp awesome lah...sepanjang 4 hari 3 malam kt P.Perhentian, Iffah menjadi tumpuan mmg ramai peminatnya...x percaya jap...hohoho >_< (sorry iffah )


Ni hari kedua erm mungkin gambar ni diambil masa nk pergi jungle trekking...kitorang buat jungle trekking ni sbb nk pegi tgk kincir angin...bestt gilerrr kot...mula2 nk naik tu mmg boleh pengsan...dh la time tu panas sgt2...bila nk turun plak scary gilerr sbb jalan berpasir (keringkan) jd licin...DUGONG pon byk >_< ...hehehe


ni adik nana kita...befday dia 24/03...happy befday NANA ^_^
lagi 2 org junior Nurul x sempat nk bergambar ngn dorang...

cerrr teka ni haiwan ape ?? *dpt jawapan sila komen*


last day kitorang berada kt P.Perhentian !~!


NINA !! ^~^


hurm...sampai sni je gambar kali ni...kalau ade lagi, Nurul upload lagi ...bye3~~~~






I Love SHINee (:


Monday, 25 March 2013 07:57


SHINee's Onew is really getting all the spotlight lately. Earlier today Kukinew realeased 2 articles in which they revealed that SHINee's Onew and After School's Jungah are in relationship. Not just by words they also came with proof photos of the two idols.

On 21st, around 9pm, they were spotted going into a restaurant in Apgujeong together. They spent about 1 hour there.

The article said that the two have been dating each other for 1 year, and despite their busy schedules, they often meet and go out together.

And when both SME and Pledis Entertainment were asked about the issue, both the companies denied it and said Onew and Jungah are just really close friends, and they have had meals often since long ago so they were all surprised over the sudden news whether they're having an affair or not.


Meanwhile, SHINee is about to conclude their Dream Girl promotion while Afterschool is preparing for their comeback.


Check out for more photos below...Are they really dating??












I Love SHINee (:


Tuesday, 19 February 2013 05:27

Hye,Annyeong kepada Shawol semua!! SHInee Dream Girl Full MV dh kuar tgh hari td!! nah ...Nurul nak berkongsi video dia ngn korang semua!! =)



Enjoy with this video !! bersemangat nih upload video diorang >_<


I Love SHINee (:


Monday, 18 February 2013 05:38

Assalamualaikum,Hi and Annyeong to Shawol !!! Korang semua (shawol) mesti x sabar nk tunggu full MV punya kan?? Nurul pon exited abessssss!!! arghhh x sabar nk tunggu esok!! tgk dia punya vid teaser je rsa cm nk meletop..arghhh can't wait for the full MV !!! jeonche MV gidalil su eobs-seubnida !!! 






I Love SHINee (:


Friday, 4 January 2013 20:04




Jom2 Shawol !! Nurul nak kongsi berita (terkini kot) Shinee + f(x)  ^_^
tp serius ramai yg minat Dara jd model utk Etude ... btw, Fighting all !!


I Love SHINee (:


Disclaimer

Hello ! welcome to my blog .
Do remember to tag before you leave.
Lastly , have a nice day

PleaseDonStopTheMusic


Song Playing : Amigo
By : SHINee

PROFILE

shinee Pictures, Images and Photos
I'm Nurul.14.SMKDATO' AHMAD MAHER.KELANTAN.and the most important is I'M SHAWOL ;)

He Said She Said

cbox code here (:



Arigatou

Designer: -Purple!Lies%
Basecodes: %PURPLE.candy-
Image: Photobucket